CAGE 35: Maailmanmestarin kaataja Hämäläistä vastaan

13.04.2016

 

Mika "Liharekka" Hämäläinen kohtaa CAGE 35-ammattilaisvapaaottelutaphatumassa toukokuun 13. päivä Helsingin Kulttuuritalolla ranskalaisen Valentin Deschampsin. 

GB Gymiä ja Primusta edustava Hämäläinen otteli edellisen kerran lokakuussa 2015 CAGE 32 tapahtumassa ottaen selkeän voiton yksimielisellä tuomaripäätöksellä tsekkiläisestä Ondrej Skalnikista.

Ranskan Montpellieristä kotoisin olevan La Bonne Ecolea edustavan Deschampsin edellinen ottelu on käyty Suomessa 6. helmikuuta. Tuolloin Deschamps kukisti kaikin tuomariäänin amatöörien maailmanmestari Jari Illikaisen.

- Mukavat tunnelmat, on kiva päästä koittamaan itse tätä kaveria vastaan kun se on voittanut hiljattain Illikaisen. Varmasti ihan väkevä ja kovapäinen urheilija sieltä on tulossa, kun Illikainen on vissiin ihan taitava ukko, Hämäläinen kommentoi.


Hämäläinen tunnetaan yhtenä Pohjois-Eurooppalaisen vapaaottelukentän vaarallisimmista lukkopainitaitureista. Vaikka Hämäläisen kyky kaivaa kovista vastustajistaan polvilukkoja ja takakuristuksia on kaikkien tiedossa, on pitkän painitaustan ja poikkeukselliset voimatasot omaavaa Hämäläistä vastaan puolustautuminen yleensä osoittautunut mahdottomuudeksi. Tästä kielii ottelusaldo joka pitää sisällään 7 voittoa ja ainoastaan yhden tappion. Voitoista 6 on tullut ensimmäisessä erässä nimenomaan jalkalukoilla ja takakuristuksilla.
 
- Tän kauden päätavoite ajoittuu heinäkuun alulle kun mun ensimmäinen lapsi näkee silloin päivänvalon ja pitäisi siitä alkaa kasvattamaan kunnollista veronmaksajan alkua. Siinä sivussa kun vähän perhokalastellaan ja vapaaotellaan nii pitäis yhdelle miehelle olla riittävästi, valottaa Hämäläinen.
 
Hämäläisen edellisessä ottelussa vastustajasta ilmeni poikkeuksellinen ominaisuus ottelun edetessä.
 
- Hämäläinen on poikkeuksellisen suoraviivainen ottelutyyliltään ja erittäin vaarallinen matossa. Edelliseen matsiin asti vastustajat joutuivat antautumaan juurikin Hämäläisen bravuuritekniikoihin, mutta viime kerralla vastassa ollut tsekkiläinen Skalnik omasi poikkeuksellisen fyysisen ominaisuuden; yliliikkuvat polvet, mikä pelasti tämän lukuisilta Hämäläisen polvilukkoyrityksiltä. Täyden ajan mennyt matsi olikin Hämäläiselle varmasti hyödyllinen uraa ajatellen kun sen myötä saatiin varmistus siitä, että suorituskyky ja taidot kestävät tarvittaessa täydet 15 minuuttia, arvioi CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.



OSTA LIPUT









 

 

OSTA LIPUT



CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 13.5.2016 klo 19 alkaen.

Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE