CAGE 35: Lukkopainitaituri Mika Hämäläinen ottelukortille!

22.03.2016


CAGE tuo jälleen huippuvapaaottelutapahtuman Helsingin Kulttuuritalolle
perjantaina 13.5.2016
. Kovia nimiä täynnä olevalle ottelukortille tuoreimpana lisäyksenä yleisöä huudattamaan on kiinnitetty Mika "Liharekka" Hämäläinen!




GB Gymiä ja Primusta edustava Hämäläinen otteli edellisen kerran lokakuussa CAGE 32 tapahtumassa ottaen selkeän voiton yksimielisellä tuomaripäätöksellä tsekkiläisestä Ondrej Skalnikista. Hämäläinen tunnetaan yhtenä Pohjois-Eurooppalaisen vapaaottelukentän vaarallisimmista lukkopainitaitureista. Vaikka Hämäläisen virtuoosimainen kyky kaivaa kovista vastustajistaan murskaavia polvilukkoja ja takakuristuksia on kaikkien tiedossa, on pitkän painitaustan ja poikkeukselliset voimatasot omaavaa Hämäläistä vastaan puolustautuminen yleensä osoittautunut mahdottomuudeksi. Tästä kielii ottelusaldo joka pitää sisällään 7 voittoa ja ainoastaan yhden tappion. Voitoista 6 on tullut ensimmäisessä erässä nimenomaan jalkalukoilla ja takakuristuksilla.
 
- Fiilikset on tottakai mukavat aina kun saa ottelun Cageen ja päivämäärän takaraivoon. Treeneihin tulee selkeästi lisäpotkua. Isommilta loukkaantumisilta on vältytty, vaikka pienempää kolhua on ollut yllättävän paljon viime aikoina. Kovimmat treenit tottakai vasta edessäpäin, mutta eiköhän niistäkin taas häkkiin asti selvitä. Kultsan yleisölle lupaan mukavat penkit ja kylmää kaljaa. Mun matsikin on varmaan kattomisen arvoinen, veistelee Hämäläinen.
 
Kolmen ottelun keskimääräisellä vuositahdilla otteleva Hämäläinen valmistautuu tulevaan koitokseen tutun kaavan mukaisesti. Myös päätavoitteet kuluvalle vuodelle ovat selvät, mutta ne eivät liity vapaaotteluun.

- Valmistautuminen hoidetaan vanhalla hyväksi havaitulla kaavalla GB Gymin apinalauman kanssa, ja vuoroin vieraissa myös Espoon luupäitten ja turkulaisten taistelijoiden kanssa. Kotona loistavat tukijoukot mahdollistaa hyvän valmistautumisen ja Herman-koirakin on kova vapaaottelufani. Tän kauden päätavoite ajoittuu heinäkuun alulle kun mun ensimmäinen lapsi näkee silloin päivänvalon ja pitäisi siitä alkaa kasvattamaan kunnollista veronmaksajan alkua. Siinä sivussa kun vähän perhokalastellaan ja vapaaotellaan nii pitäis yhdelle miehelle olla riittävästi, valottaa Hämäläinen.
 
Hämäläisen edellisessä ottelussa vastustajasta ilmeni poikkeuksellinen ominaisuus ottelun edetessä.
 
- Hämäläinen on poikkeuksellisen suoraviivainen ottelutyyliltään ja erittäin vaarallinen matossa. Edelliseen matsiin asti vastustajat joutuivat antautumaan juurikin Hämäläisen bravuuritekniikoihin, mutta viime kerralla vastassa ollut tsekkiläinen Ondrej Skalnik omasi poikkeuksellisen fyysisen ominaisuuden; yliliikkuvat polvet, mikä pelasti tämän lukuisilta Hämäläisen polvilukkoyrityksiltä. Täyden ajan mennyt matsi olikin Hämäläiselle varmasti hyödyllinen uraa ajatellen kun sen myötä saatiin varmistus siitä, että suorituskyky ja taidot kestävät tarvittaessa täydet 15 minuuttia. Joka tapauksessa taitavan Hämäläisen matseista ei vauhtia ja jännitystä puutu, arvioi CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.



Tapahtuma pitää sisällään 7 ammattilaisottelua.

OSTA LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE