CAGE 35: Islannissa UFC-seurassa leirittäytyvän Halosen vastustaja selvillä

14.04.2016

 

Helsingin Kulttuuritalolla 13.5.2016 oteltava CAGE 35 vapaaottelutapahtuma on saanut täydennystä. Jussi Halonen saa toukokuussa vastaansa brittiläisen Chris Ogdenin.

Haloselle vastustaja ei ole entuudestaan tuttu.

- En tiedä vastustajasta juuri mitään. Rumat tatuoinnit. Hänelle minulla ei ole mitään asiaa.

Jussi Halonen palaa takaisin häkkiin helmikuisen tappion jälkeen. Ennen tappiota norjalaiselle Håkon Fossille Halonen oli kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisen vuoden molemmat ottelut ”Tuhma-Jussi” voitti näytöstyyliin. Sveitsiläinen Laurent Beranger sai ensin alkuvuodesta kokea suomalaisen tyrmäysvoiman jo avauserässä ja lokakuussa ranskalainen Julien Piednoir joutui luovuttamaan toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Kaiken kaikkiaan nuoren helsinkiläisen vuonna 2011 alkanut ammattilaisura kattaa kuusi voittoa ja neljä tappiota.

Suoraviivaisesta ottelutyylistään tunnetulla Halosella on selkeä suunnitelma toukokuiseen kohtaamiseen.

- Taktiikka on murskata vastus ensin fyysisesti ja sitten henkisesti tyrmäyksellä, kuristuksella tai lukolla, Halonen uhoaa.

Brittiläinen Ogden nauttii tällä hetkellä kolmen ottelun keskeytysvoittoputkesta, josta vain yksi ottelu on edennyt toiseen erään. Ogden on otellut ammattilaisurallaan kuusi kertaa ja viisi näistä on tullut päätökseen ennen täyttä aikaa. Elokuussa viimeksi otellut britti on niittänyt mainetta paikallisessa vapaaotteluskenessä ja tekee toukokuussa Suomen otteludebyyttinsä.


Halonen on tällä haavaa saamassa laadukasta treeniä Islannissa UFC-ottelija Gunnar Nelsonin salilla, jossa viettää osan treenileiristään.



- Täällä Islannissa Gunnar Nelsonin salilla minua kutsutaan nimillä Monster ja Freight Train. He ovat myös sitä mieltä, ettei minun tulisi enää bodata, koska olen liian vahva.

- Lupaan katsojille hurjan taistelun!



OSTA LIPUT








 

 

OSTA LIPUT



CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 13.5.2016 klo 19 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE