CAGE 30: Rafael Domingos vs Carlos Prada

29.04.2015

Moninkertainen maailmanmestari Rafael Domingos saa vastaansa Ruotsin Carlos Pradan CAGE 30-vapaaottelutapahtumassa 16. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

Kyseessä on Brasilian Sao Paolosta kotoisin olevan, vapaaottelijana voittamattoman Domingosin ensimmäinen ottelu vapaaottelupromootio CAGE:n sopimusottelijana.

Tulevasta suorituksestaan höyhensarjassa (-65,8kg) käytävässä ottelussa Domingosilla on selkeä näkemys:

- Haluan päästä näyttämään harjoitteluni tulokset CAGE:ssa. Olen treenannut ja valmistanut itseäni tulevaan otteluun, tulette näkemään monsterin!

Domingosia vastaan asettuva Carlos Prada edustaa maineikasta tukholmalaista Allstars Traingin Centeriä. Pradan ottelusaldo pitää sisällään 5 voittoa ja 4 tappiota. Voitot ovat tulleet yhtä lukuunottamatta kuristuksin ja tyrmäyksin - Pradan vaarallinen ottelutyyli on lopetushakuisuudessaan yleisöystävällinen.

- Tiedän, että vastustajani on hyvä painimaan ja treenaa kovassa seurassa. Arvostan omaa työtäni ja vain ottelemalla kovia kavereita vastaan se tulee selväksi muillekin, toteaa Domingos.

Domingos edustaa brasilialaisen ju-jutsun moninkertaisena maailmanmestarina mattokamppailun ehdotonta maailman eliitiiä. Vaikka Prada on erittäin vahva ja vaarallinen vapaaottelija joka hallitsee hyvin kaikki lajin osa-alueet, lienee hänelle viisainta pyrkiä pitämään ottelu pystyssä ja välttää joutumasta "Rafin" mukavuusalueelle mattoon, sillä brasilialaisen neljästä voitosta kolme on tullut ensimmäisessä erässä kuristuksin tai lukoin.

CAGE 30 tapahtuman pääottelussa Suomen tunnetuin vapaaottelija Anton Kuivanen kohtaa englantilaisen Sean "Sexy Curls" Carterin. Tapahtuman muita varmistuneita ottelupareja ovat Mikael Nyyssönen vs Alex Rodriguez ja Aleksi Nurminen vs Soren Bak.

CAGE 30-tapahtuman liput loppuvat vielä nopeammin kuin edellisten tapahtumien liput, joten ole nopea ja OSTA OMA LIPPUSI NYT!

CAGE 30 ottelukortti (29.4.2015)

-70,3 kg
Anton Kuivanen (21-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym vs.
Sean Carter (10-1-0) BKK Fighters, Englanti

-65,8 kg
Rafael Domingos (4-0-0) Oulun Kamppailuklubi / Demian Maia Team vs.
Carlos Prada (5-4-0) Allstars Training Center, Ruotsi

-70,3 kg
Mikael Nyyssönen (7-1-0) MMA Team 300 vs.
Alex Rodriguez (3-0-0) Icon Jiu-Jitsu Geneva, Sveitsi

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-1-0) RNC Sport Club vs.
Soren Bak (5-0-0) CSA.DK, Tanska

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-0-1) Team East Front vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (4-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-3-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

TBA = To Be Announced, eli vastustaja julkaistaan myöhemmin.

CAGE 30-ottelutapahtuma järjestetään 16.5.2015 Helsingin Kulttuuritalolla ja on katsottavissa Suomessa yksinoikeudella IS-Extran suorana lähetyksenä.

SEURAA CAGEA:

CAGE 30 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE