CAGE 30 Ottelukortti valmis!

05.05.2015

Kova kattaus Kulttuuritalolle

Lauantaina 16.5.2015 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 30-ammattilaisvapaaottelutapahtuman ottelukortti on valmis Suvi Salmimiehen, Saku Heikkolan ja Mikko Ahmalan vastustajien varmistuttua.

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-0-1) Team East Front vs.
Liliya Kazak (3-3-1) Belarus Kudo Team, Valko-Venäjä

Vapaaottelu-uransa lisäksi mm. Voice Of Finlandista tuttu Team East Frontin Suvi Salmimies saa vastaansa Valko-Venäjän Lilya "Lily" Kazakin amattilaisvapaaottelu-uransa viidennessä ottelussa parin viikon päästä Helsingissä.

- Odotan innolla Kazakin kohtaamista. Kiva, että löytyi taas näin kova mimmi vastustajaksi, Salmimies kommentoi.

Kazak kukisti edellisessä ottelussaan vajaa kuukausi sitten Kiinassa 17-ottelua voittaneen Jin Tangin suoralla käsilukolla ensimmäisessä erässä. Ammattilaisurallaan kolme voittoa, kolme tappiota ja yhden ratkaisemattoman kerännyt Kazak on kohdannut urallaan myös hallitsevan UFC-mestarin Joanna Jędrzejczykin.

Suvi Salmimies on omien sanojensa mukaan levollinen ja helpottunut nyt kun vastustaja on viimein tiedossa.

- Itse en juurikaan katso vastustajan aikaisempia otteluita, vaan sen hoitavat valmentajat puolestani. Tiedän, että hän on tyyliltään raivokas ja aggressiivinen. Sellainen äkäisesti eteenpäin tuleva pystyottelija. Sehän miulle sopii! Ottelustrategia voisi olla vaikka täysillä päin seinää ja seinästä läpi, naurahtaa Salmimies.

- Taitaa olla ensimmäinen kerta kun vastustaja on minua lyhyempi. Se on harvinaista. Kazak vaikuttaa todella sisukkaalta ja kovapäiseltä. Tällä reseptillä tulee varmasti hauska matsi, Salmimies toteaa.

Salmimies kertoo tulevien kahden ottelua edeltävän viikon pitävän sisällään paljon lepoa ja ulkoilua. Yksittäisiä harjoituksia tehdään enää vähän ja ne ovat sisällöltään kevyitä. Näin "ladataan akut" matsia varten.

-93 kg
Saku Heikkola (4-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs.
Dan Konecke (3-4-1) Ludus Magnus, Englanti

CAGE-tapahtumat kaikki tai ei mitään-henkisellä rynnistyksellä vakiintuneesti aloittava Valkeakosken Heracleksen Saku Heikkola kohtaa englantilaisen Dan Konecken. Niin Heikkolan kuin Konecken ottelutyylit ovat erittäin aggressiivisia ja lopetushakuisia, joten tämä ottelupari tuskin antaa arvostelutuomareille valtaa päättää voittajaa.

- Mulla on erittäin selvät sävelet siitä mitä tehrään; humpan juonihan tulee olemaan se, että kaveri pyrkii iholle ja haluaa viedä tonttiin, mutta minäpä lyönkin ja potkin kaveria omalta etäisyydeltäni ja haen ratkaisun pystystä, hyväntuulinen Heikkola kertoo.

Heikkola kokee olevansa paljon valmiimpi otteluun niin fyysisesti kuin henkisestikin kuin esimerkiksi edellisessä CAGE 29-tapahtumassa.

- Konecken matsit ovat yhtä lukuunottamatta kaikki loppuneet ekaan erään, joten mitä pitemmälle matsi menee, sitä enemmän siitä on minulle etua. Varmasti saadaan yleisöystävällinen matsi aikaan, vakuuttaa Heikkola.

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-3-0) HardKnocks Helsinki vs.
Ismael Naurdiev (3-1-0) Fighters Academy Salzburg, Itävalta

HardKnocks Helsinkiä edustava värikkäistä otteistaan ja lausunnoistaan tunnettu Mikko Ahmala kohtaa tsetseeni-taustaisen Itävallassa asuvan Ismail Naurdievin.

Nuori ja ennakkoluuloton Ahmala on kohdannut urallaan kovia haasteita ja janoaa nyt voittoa joutuessaan edellisessä ottelussaan CAGE 29-tapahtumassa tyytymään tappioon.

Naurdiev on osoittanut aiemmissa otteluissaan kovia voimatasoja ja väkevää painiosaamista. Ahmalan vaarallisimpiin aseisiin lukeutuu giljotiini-kuristus mitä hän on hyödyntänyt menestyksellä juurikin painipainotteisten otteljoiden pyrkiessä viedä ottelua maihin.

- En ole pahemmin vastustajasta murehtinut kun ne tuppaa aina vaihtumaankin matkan varrella. Parempi on keskittyä omaan tekemiseen. Ei mulla ikinä matseissa ole mitään game-planejäkään, vaan teen ratkaisuja sitä mukaa kun matsi etenee, itsevarma Ahmala toteaa.

CAGE 30-ottelutapahtuma järjestetään 16.5.2015 Helsingin Kulttuuritalolla ja on katsottavissa yksinoikeudella IS-Extran suorana lähetyksenä.

CAGE-tapahtumat myydään loppuun, joten ole nopea ja OSTA OMA LIPPUSI NYT!

CAGE 30 ottelukortti (6.5.2015)

-70,3 kg
Anton Kuivanen (21-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym vs.
Sean Carter (10-1-0) BKK Fighters, Englanti

-65,8 kg
Rafael Domingos (4-0-0) Oulun Kamppailuklubi / Demian Maia Team vs.
Carlos Prada (5-4-0) Allstars Training Center, Ruotsi

-70,3 kg
Mikael Nyyssönen (7-1-0) MMA Team 300 vs.
Alex Rodriguez (3-0-0) Icon Jiu-Jitsu Geneva, Sveitsi

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-0-1) Team East Front vs.
Liliya Kazak (3-3-1) Belarus Kudo Team, Valko-Venäjä

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-1-0) RNC Sport Club vs.
Soren Bak (5-0-0) CSA.DK, Tanska

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-3-0) HardKnocks Helsinki vs.
Ismael Naurdiev (3-10) Fighters Academy Salzburg, Itävalta

-93 kg
Saku Heikkola (4-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs.
Dan Konecke (3-4-1) Ludus Magnus, Englanti

SEURAA CAGEA:

CAGE 30 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE